EN

Информация за тату студиа и татуисти в България и Европа

Информация за тату студиа и татуисти в България и Европа

Вижте повече информация за тауисти и тату студия, запознайте се с тяхното изкуство!


Изберете как да презентирате вашето тату студио или как да представите себе си, като татуист на gxtattoo.com Уважаеми колеги, нашите клиенти вече са закупили и са оценили високото качество на нашите продукти и ползата от тях, сега е време да се информират къде или при кого да направят своите забележителни татуировки. Ние ви предлагаме да презентирате вашето тату студио или верига от студиа и вашите татуисти, ако работите самостоятелно във вашето собствено студио тук е мястото да представите себе си и вашето изкуство. Скоро електронния ни магазин gxtattoo.com ще се ползва от милиони клиенти в над 37 държави.

read more

Полезни съвети за всеки, който се татуира. Независимо от това дали татуировката ви ще бъде завършена за една сесия или ви предстоят няколко посещения при вашия татуист, след всяка сесия, трябва внимателно да се погрижите за правилното и безпроблемно оздравяване на наранената кожа.

read more
VIKING TATTOO STUDIO
21 May 2024

Атмосферата в нашето студио е приятелска и професионална, създадена така, че да се чувствате комфортно и уютно по време на целия процес. Ние се стремим да осигурим най-високо качество на обслужване и да направим вашето преживяване незабравимо.

read more

Ние сме Dreams of Ink , мястото където влизаш с идея и излизаш с мечтаната за теб татуировка !

read more

Ние сме Тату Студио Инк Емперър, едно от най-големите тату студия в България и определено най-бързо развиващото се.

read more

Очаква се текст от татуиста .........

read more

Здравейте, казвам се Ива Митева, занимавам се с татуировки от 2010 година.

read more

Здравейте, казвам се Виктор Митев, занимавам се с татуиране от 28 години.

read more

Здравейте, казвам се Михаил, (накратко Миша) и съм татуист от 10 години.

read more

Здравеите,казвам се Божидар Митев, накратко Боби, занимавам се с рисуване от ранна възраст, завършил съм рекламна графика ,но изобразителното изкуство и живописта са моята страст.

read more