EN

Грижи за вашата нова татуировка 

Грижи за вашата нова татуировка 
Независимо от това дали татуировката ви ще бъде завършена за една сесия или ви предстоят няколко посещения при вашия татуист, след всяка сесия, трябва внимателно да се погрижите за правилното и безпроблемно оздравяване на наранената кожа.
 
 
Кожата може да бъде изключително уязвима спрямо инфектиране, в следствие на замърсяване или използване на козметични продукти, които не са създадени за тази цел. 
 
 
Затова, ние от GXTATTOO,  имайки значителен опит в създаването и тестването на козметични продукти, използвани по време на татуиране и след татуиране, сме ви подготвили полезни и практични съвети, които да спомогнат грижата за кожата ви и оздравяването на татуировката. 
 
 
1. Почистете и дезинфекцирайте татуираното място със специално разработен антибактериален спрей за наранена кожа. Изчакайте около 15-20 секунди и подсушете с чиста кърпа. В никакъв случай с мокри кърпички ! (За целта може да използвате спрей GXTATTOO - SKIN CLEANER 50мл.) 
 
 
2.Използвайте професионална козметика
 
 
3. Когато използвате кремообразен продукт - втривайте го леко и нежно, докато попие - ще ви отнеме няколко секунди. (За целта може да използвате GXTATTOO оздравяващи кремове) Ако имате чувствителна кожа, използвайте GXTATTOO Оздравяващ МАСЛЕН крем за след татуиране.
 
 
4. При къпане: НЕ нанасяйте сапун закупен от магазина върху татуираното място! Масовите сапуни са предвидени за използване върху здрава кожа и не са подходящи за силно разранена. Употребата на непрофесионална козметика, може да причини зачервяване на кожата и да предизвика алергична реакция. Препоръчваме ви когато взимате душ, да третирате татуираното място със специално разработения от нас антибактериален зелен сапун GXTATTOO SOAP 50 мл.
 
 
Направете грижата за вашата татуировка като част от ежедневието си , за да подпомогнете кожата си да поддържа естествената си влажност. Поддържайте вашите татуировки подхранени. 

Изберете как да презентирате вашето тату студио или как да представите себе си, като татуист на gxtattoo.com Уважаеми колеги, нашите клиенти вече са закупили и са оценили високото качество на нашите продукти и ползата от тях, сега е време да се информират къде или при кого да направят своите забележителни татуировки. Ние ви предлагаме да презентирате вашето тату студио или верига от студиа и вашите татуисти, ако работите самостоятелно във вашето собствено студио тук е мястото да представите себе си и вашето изкуство. Скоро електронния ни магазин gxtattoo.com ще се ползва от милиони клиенти в над 37 държави.

read more

Вижте повече информация за тауисти и тату студия, запознайте се с тяхното изкуство и как да се свържете с тях. Вижте интериора на студиото, татуировки и още много полезна информация, която ще ви насочи да изберете студио или татуист , където да направите вашата желана татуировка.

read more
VIKING TATTOO STUDIO
21 May 2024

Атмосферата в нашето студио е приятелска и професионална, създадена така, че да се чувствате комфортно и уютно по време на целия процес. Ние се стремим да осигурим най-високо качество на обслужване и да направим вашето преживяване незабравимо.

read more

Ние сме Dreams of Ink , мястото където влизаш с идея и излизаш с мечтаната за теб татуировка !

read more

Ние сме Тату Студио Инк Емперър, едно от най-големите тату студия в България и определено най-бързо развиващото се.

read more

Очаква се текст от татуиста .........

read more

Здравейте, казвам се Ива Митева, занимавам се с татуировки от 2010 година.

read more

Здравейте, казвам се Виктор Митев, занимавам се с татуиране от 28 години.

read more

Здравейте, казвам се Михаил, (накратко Миша) и съм татуист от 10 години.

read more

Здравеите,казвам се Божидар Митев, накратко Боби, занимавам се с рисуване от ранна възраст, завършил съм рекламна графика ,но изобразителното изкуство и живописта са моята страст.

read more