VIKING TATTOO STUDIO

VIKING TATTOO STUDIO
  • Във Viking Tattoo Studio предлагаме широк спектър от услуги за татуировки и пиърсинг. Нашите услуги включват създаване на индивидуални дизайни по поръчка, както и помощ при разработката на вашите собствени идеи за дизайн. Извършваме всякакви видове перманентен грим.
 
  • Можете да се възползвате от възможността за онлайн консултация, като ни пишете на нашия имейл или се свържете с нас чрез нашия уебсайт или през нашите социални мрежи . За консултации на живо, заповядайте в нашето студио по всяко време в работното ни време.
 
  • Атмосферата в нашето студио е приятелска и професионална, създадена така, че да се чувствате комфортно и уютно по време на целия процес. Ние се стремим да осигурим най-високо качество на обслужване и да направим вашето преживяване незабравимо.
  • Работите ли с продукти на GXTATTOO ?
  • Тату студио VIKING работи с продуктите на GXTATTOO - това са предпочитаните продукти от нас и нашите клиенти. 

 

  • Предлагаме и AI дизайни, които са създадени с помощта на изкуствен интелект за още по-уникални и персонализирани татуировки.

 

  • За записване на час за татуировка е необходимо да дойдете лично в студиото, за да направите резервация. Заповядайте при нас и нека заедно създадем вашата следваща уникална татуировка!

 

  • Адрес: Слънчев Бряг, ул. Цветна, хотел Joy, Несебър, България  

 

 

 

  • Телефон за контакт: +359887839009

 

  • Работно време: от 10:00 сутринта до 4:00 през нощта
 
 
 

 


Изберете как да презентирате вашето тату студио или как да представите себе си, като татуист на gxtattoo.com Уважаеми колеги, нашите клиенти вече са закупили и са оценили високото качество на нашите продукти и ползата от тях, сега е време да се информират къде или при кого да направят своите забележителни татуировки. Ние ви предлагаме да презентирате вашето тату студио или верига от студиа и вашите татуисти, ако работите самостоятелно във вашето собствено студио тук е мястото да представите себе си и вашето изкуство. Скоро електронния ни магазин gxtattoo.com ще се ползва от милиони клиенти в над 37 държави.

прочети още

Полезни съвети за всеки, който се татуира. Независимо от това дали татуировката ви ще бъде завършена за една сесия или ви предстоят няколко посещения при вашия татуист, след всяка сесия, трябва внимателно да се погрижите за правилното и безпроблемно оздравяване на наранената кожа.

прочети още

Вижте повече информация за тауисти и тату студия, запознайте се с тяхното изкуство и как да се свържете с тях. Вижте интериора на студиото, татуировки и още много полезна информация, която ще ви насочи да изберете студио или татуист , където да направите вашата желана татуировка.

прочети още

Ние сме Тату Студио Инк Емперър, едно от най-големите тату студия в България и определено най-бързо развиващото се.

прочети още

Очаква се текст от татуиста .........

прочети още

Здравейте, казвам се Ива Митева, занимавам се с татуировки от 2010 година.

прочети още

Здравейте, казвам се Виктор Митев, занимавам се с татуиране от 28 години.

прочети още

Здравейте, казвам се Михаил, (накратко Миша) и съм татуист от 10 години.

прочети още

Здравеите,казвам се Божидар Митев, накратко Боби, занимавам се с рисуване от ранна възраст, завършил съм рекламна графика ,но изобразителното изкуство и живописта са моята страст.

прочети още